Results 1 to 1 of 1

Thread: Zimbra on Debian Lenny

  1. #1
    avaloncio is offline New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default Zimbra on Debian Lenny

    I have problems when I connect to zimbra samba, web zimbraAdmin SID is not added samba, not that the truth may be

    srvsamba: / var / log / samba # net getlocalsid
    [2010/12/13 13:06:25, 0] lib / smbldap_util.c: smbldap_search_domain_info (310)
    smbldap_search_domain_info: Adding domain info for SRVSAMBA failed with NT_STATUS_UNSUCCESSFUL
    SRVSAMBA for domain SID is: S-1-5-21-2845246970-61694493-1608456385


    slapd.conf.in not created in /opt/zimbra/conf
    Attached Images Attached Images
    Last edited by avaloncio; 12-13-2010 at 01:45 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Help, I think I am running Zimbra as root!
    By primaxx in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 10-06-2010, 11:04 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  4. Reliable Zimbra installation on Debian Etch?
    By holunde in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 06-21-2007, 12:01 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •