Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] External Delivery errors

  1. #1
    ymhatre is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default [SOLVED] External Delivery errors

    Hi

    I have installed ZCS on Centos 5.3 and is working fine for internal mail delivery but I need to send mails to external domains with my domain having smtp authentication. I have followed the steps in Out_Going_SMTP_Authentication: WIKI but I am not able to send mails to other domains. Can anybody help?

    Thanks & Regards

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by ymhatre View Post
    I have installed ZCS on Centos 5.3 and is working fine for internal mail delivery but I need to send mails to external domains with my domain having smtp authentication. I have followed the steps in Out_Going_SMTP_Authentication: WIKI but I am not able to send mails to other domains. Can anybody help?
    You need to give a bit more detailed information other than 'it doesn't work', what errors do you see in the log files?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    ymhatre is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Question External Smtp errors

    Sending the zimbra.log file in text format
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by ymhatre View Post
    Sending the zimbra.log file in text format
    Please have a look through the log files for errors when you try sending an email and post the details here.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    ymhatre is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Thumbs up External Errors

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Please have a look through the log files for errors when you try sending an email and post the details here.
    I have done those settings again i.e. postconf -e (all) and it has started working.
    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Relay MTA for external delivery, multiple
    By batfastad in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2010, 01:46 AM
  2. Relay MTA for External Delivery
    By GoneWestCoast in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2008, 01:15 PM
  3. External IMAP errors
    By Vladimir in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2008, 12:41 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-13-2007, 10:13 AM
  5. External Delivery Problem
    By gpk in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-24-2007, 08:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •