Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] RAM 4GB to 8GB on my zimbra mail server - mailbox service cant be started

  1. #1
    jayarajmohan is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Coimbatore,Tamil Nadu, India.
    Posts
    129
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] RAM 4GB to 8GB on my zimbra mail server - mailbox service cant be started

    I have upgrade the RAM 4GB to 8GB on my zimbra mail server. After upgrade the RAM it shows 4GB only. I asked redhat support for solving this issue, they told to install the PAE kernel. I have installed PAE kernel and boot it on this same kernel, it shows the correct size. But the zimbra mailbox service was not able to start. Kindly help me on this issue.

    OS Version : RHEL 5.4 32 bit

    Zimbra Version : zimbra 6.0.7_GA

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    The PAE kernel offers no advantage as no process can use more tha 2GB of RAM, you should migrate to a 64bit server. A search of the forums: site:zimbra.com +pae - Yahoo! Search Results
    Last edited by phoenix; 12-27-2010 at 06:28 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    jayarajmohan is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Coimbatore,Tamil Nadu, India.
    Posts
    129
    Rep Power
    6

    Default

    We upgraded to 64 bit. But 32 bit os has to formated and installed new 64 bit OS. Then restored the old mails to new server, it tooks lot of effort to complete.

    Thanks..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. My Zimbra Server crashed this morning...
    By glitch23 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2008, 01:28 PM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •