Results 1 to 6 of 6

Thread: using Outlook - no signature attached.

  1. #1
    cyber7 is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cape Town; South Africa
    Posts
    102
    Rep Power
    5

    Question using Outlook - no signature attached.

    Hi Guys (ZNE 6.0.9)

    Is there a setting I am missing? When sending mail using a Outlook Client (and I take this holds true to any mail client) I do not get the signature specified on the user-account details attached. Is there something I am missing?

    Kind regards
    Aubrey Kloppers

  2. #2
    Dirk's Avatar
    Dirk is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    The signature is the task of the user application. If you use and define in, the web client, then the web client will take care of the signature.

    If you use outlook to send emails, then outlook is responsible for the signature.

    Domain level disclaimers added to all messages are the responsibility of the server and will take place regardless of the client in use.

  3. #3
    cyber7 is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cape Town; South Africa
    Posts
    102
    Rep Power
    5

    Default

    Thank you for the reply, Dirk.

    The Domain-level Signature is no more available as a Zimlet. (It gives me an error that the file does not exist when I try to download it)

    Regarding the setting up of signatures:
    It would be a great feature if Zimbra had the ability to stamp all mail from a user with a signature. It could be a great asset to uniformly stamp emails with GAL information strings as pre-specified by admin.

    BUT, I am sure there must be a way that POSTFIX could manipulate the from field of an email and stamp the mail accordingly? (I seem to have read this somewhere...)

    Kind regards and thank you for the reply
    Aubrey Kloppers

  4. #4
    cyber7 is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cape Town; South Africa
    Posts
    102
    Rep Power
    5

    Default

    just a quick update:

    Trying to install aletrmime on 6.0.9 (NE) is not workin. I get errors. Is this only for release5?

    Kind regards
    Aubrey Kloppers

  5. #5
    Dirk's Avatar
    Dirk is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    Yes it is.

    You can add a message to all outbound mails regardless of how they are send by using:
    Code:
    zmprov modifyDomain domain.tld zimbraDomainMandatoryMailSignatureHTML "message here"
    zmprov modifyDomain domain.tld zimbraDomainMandatoryMailSignatureText "message here"
    zmprov modifyDomain domain.tld zimbraDomainMandatoryMailSignatureEnabled True
    I think that's the syntax but I failed to find it at search and only have access to our production server right now so I cant test it.

  6. #6
    cyber7 is offline Special Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Cape Town; South Africa
    Posts
    102
    Rep Power
    5

    Default

    Hi Dirk
    Thank you for your reply, but using the following code did not add anything onto my mail. Even sending it from a WEB Console.

    Code:
    zmprov modifyDomain domain.tld zimbraDomainMandatoryMailSignatureHTML "message here"
    zmprov modifyDomain domain.tld zimbraDomainMandatoryMailSignatureText "message here"
    zmprov modifyDomain domain.tld zimbraDomainMandatoryMailSignatureEnabled True
    But, that said, doing a:
    Code:
     zmprov gd <mydomain>.co.za
    does return:
    Code:
    zimbraDomainMandatoryMailSignatureEnabled: TRUE
    zimbraDomainMandatoryMailSignatureHTML: THIS IS HTML SIGNATURE
    zimbraDomainMandatoryMailSignatureText: THIS IS TEXT SIGNATURE
    What now?

    Kind regards
    Aubrey Kloppers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  2. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM
  3. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 11:15 AM
  4. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •