Results 1 to 6 of 6

Thread: not able to access web console

  1. #1
    abhishekgirme is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default not able to access web console

    Dear All,

    I have zimbra with following details

    Release 6.0.8_GA_2661.RHEL5_64_20100820052503 CentOS5_64 FOSS edition.

    installation is successful, after installation I am not able to access web console on 7071. in firefox it say connected but nothing opens.

    How to resolve this issue.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by abhishekgirme View Post
    installation is successful, after installation I am not able to access web console on 7071. in firefox it say connected but nothing opens.
    I assume you used https not http?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    abhishekgirme is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default Https....

    Yes..

    I am using https://server:7071

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Can you access the user mailbox without problems? Which browser are you using? Have you cleared the browser cache? Are you behind a NAT router and do you have a Split DNS set-up? If you have a split DNS have you check that's it's working OK by running the commands in the 'Verify...' section of that article?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    abhishekgirme is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default it is in lan only.....

    Hi,

    It is in lan only..Not published to internet. Even I am not able to access web access site for mails.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,582
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by abhishekgirme View Post
    It is in lan only..Not published to internet. Even I am not able to access web access site for mails.
    As you're behind a NAT router you need a Split DNS, have you set one up?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Access to Administration Console by Zimbra Proxy ?an
    By spinnaker in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 12-03-2010, 03:02 PM
  2. Replies: 42
    Last Post: 01-29-2010, 12:03 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-04-2008, 05:35 AM
  4. How to access Mobile Web Client?
    By ms2k in forum Zimbra Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2008, 12:58 AM
  5. Problem Accessing Web Admin Console
    By PimpDaDdy in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2007, 04:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •