Results 1 to 2 of 2

Thread: Bug in filters - change by themselves

  1. #1
    strafford is offline Loyal Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Brighton, ON, Canada
    Posts
    89
    Rep Power
    7

    Default Bug in filters - change by themselves

    I think I have found two (most likely) related bugs in filters. Currently running version 6.0.6 FOSS on Ubuntu 8.0.4.

    The issue happens when you setup a filter with multiple conditions. I have the filter set to 'all' conditions, then two conditions with 'does not contain' and a third with 'contains'. That seems to save fine, but after I log out and then in again, and edit the filter, the third condition is automatically set to 'does not contain' like the previous two conditions.

    I am not sure at what triggers this initially as it seemed to work for a few days when I first set it up. But once you discover the change (b/c your emails are in the wrong folders) and try to edit the filter, it gets changed back after you log out.

    Has anybody else experienced this or anything like this? I am fairly new to Zimbra so where do I report a bug?

    Attachment 1 (ss_filter_before) - the filter as it should be
    Attachment 2 (ss_filter_after) - the filter after the system changes it or loses the change
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    bugzilla.zimbra.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Migrating Horde/INGO filters to Zimbra
    By Daimyo in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2007, 11:22 AM
  2. Skin change bug
    By xtin in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2007, 02:32 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 04-06-2007, 07:07 AM
  4. i18n, bug 5912 and other considerations
    By Kafka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 9
    Last Post: 02-22-2006, 04:50 PM
  5. "Must change password" still doest work
    By graffiti in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-2005, 09:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •