Results 1 to 3 of 3

Thread: Services error on administrator site

  1. #1
    phonghl is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default Services error on administrator site

    Recently days, my server working properly with send and receive email as normal. But on administrator site server status is not good. All services and server is in red X status.
    Any suggestion and advise.
    How do I do to resolve this problem?
    Thanks so much

  2. #2
    lmthong is offline User Awaiting Moderation
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default

    Hi man
    There is a problem in your firewall between mailbox and AMT. (You have multi server installation!) I think there is a missed port on firewall.

    You also get "ZERO dailyreport".

    I got the same, any waiting for respon. (I can not open like "any-any" between 2 server)

    BRG.

  3. #3
    lmthong is offline User Awaiting Moderation
    Join Date
    May 2010
    Posts
    19
    Rep Power
    0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how to call Parlay X Web Services from zimlet
    By Yokomie in forum Zimlets
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2008, 10:10 AM
  2. Debian - Upgrade from 4.5.6
    By magikman in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2008, 12:59 PM
  3. Cannot determine services
    By fredo in forum Installation
    Replies: 19
    Last Post: 04-18-2006, 06:18 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 04-07-2006, 11:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •