Results 1 to 4 of 4

Thread: Delay in updating Grants!!!

  1. #1
    creamecake is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Question Delay in updating Grants!!!

    Today i noticed one strange thing in Zimbra 6 NE. If you update a Grant Information on a distribution list through the admin console UI, and then if you checked it through CLI by the command
    [zimbra@mail ~]$ zmprov gaer grp check_1@dom7.com
    it is not updated at all...

    I tried the following;
    logout-login of the user who is member of that distribution list
    logout-login of the admin user itself

    sometimes it works instantly
    sometimes it works after a logout-login of the member user
    sometimes it works after a logout-login of the admin
    sometimes it wont work by doing all these above... then after sometime (like after 5-10 mins) you will see it is updated... and working!!!

    when that effected user logged in to the system, sometimes he still get the old grants... once update is shown on the CLI, then he will get the new grants on the system.

  2. #2
    creamecake is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    any comments??? any idea about the updating process...?

  3. #3
    creamecake is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    THis is giving me big head ache.... while testing the effectiveness of different grants/rights it is not giving the exact result at that moment itself... and slowing down the entire process...

    sometimes... it is... sometimes logout/login will do the stuff.... sometimes.. i need to wait...

    if i know how to deal with it... atleast i could act accordingly each time... but this one, sometimes it drives me crazyyyyyyy

    please help me...

  4. #4
    creamecake is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    THere is no any Zimbra Experts.... where are these ZImbra technical guys...

    pls help me in this case...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix build error while building Zimbra source
    By anuradha_mihsra in forum Developers
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2007, 10:22 AM
  2. updating shared calendar remotely fails with error
    By crunchywelch in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2007, 08:37 PM
  3. Error updating license after upgrading to latest patch
    By PureBrand in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 05-03-2007, 06:43 PM
  4. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  5. Bouce delay time, Zimbra/Postfix
    By dallsop in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2007, 11:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •