Results 1 to 5 of 5

Thread: ZMCONTROL Start - LDAP Fail

  1. #1
    ettorebb is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default ZMCONTROL Start - LDAP Fail

    Hello,

    i'm using zimbra about 4 months right now, and today i was doing my backup as usualy, but when i was doing the zmcontrol start, it only returns:

    Starting LDAP....done

    FAIL

    and nothing more.

    Please, if someone could help me i would really appreciate this.

    Best Regards

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    We can't tell anything from the information you've posted, you need to look in the log files and see what errors there are.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    ettorebb is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Phoenix, thanks for your quick reply.

    i'm really don't know which log i should check. Sorry about that, but i`m really a newbie here. Could you please tell me which one should do?

    Best Regards

  4. #4
    ettorebb is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Is there any services related Log?

  5. #5
    ettorebb is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Sorry about everything, the problem was the disk space!!!

    Best Regards

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. The installer was interrupted...
    By spiderbo in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 05-23-2013, 06:33 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 12-23-2010, 11:17 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 11-09-2007, 01:59 PM
  4. LDAP won't start after reboot
    By cdyer in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-13-2006, 12:52 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •