Results 1 to 4 of 4

Thread: Use amavis-milter with zimbra

  1. #1
    rgurule is offline New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default Use amavis-milter with zimbra

    New thought,
    How do I configure the amavis.conf.in so that I can use the amavis-milter. And how do I know if amavis-milter is running properly?

    Robert
    Last edited by rgurule; 10-15-2010 at 11:04 AM.

  2. #2
    rgurule is offline New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default Use amavis-milter with zimbra

    How does one activate the amavis-milter program from zimbra? Is this possible?

    Thanks

    Robert

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    Please update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by rgurule View Post
    How does one activate the amavis-milter program from zimbra? Is this possible?
    Perhaps if you gave some idea of what you're trying to do, and why, someone may be able to help.

    Why is this in the Developers forum, are you building Zimbra from source.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    rgurule is offline New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    4

    Default Amavis-Milter.c

    What I am trying to do is modify the Amavis-Milter.c program and scan the contents of the email message for my own particular key words, redirect the emails if certain key words are detected.

    I am modifying software I consider that development.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  5. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •