Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] getRestUrl returning the worng url

  1. #1
    maxxer's Avatar
    maxxer is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Lecco, Italy
    Posts
    549
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] getRestUrl returning the worng url

    Hi.

    I used to backup my addressbook by issuing the following command:
    Code:
    zmmailbox -z -m myaccount getRestUrl \"/calendar?fmt=ics\"
    and always worked.
    Now I installed 6.0.8 64bit and that url isn't working anymore.

    In difference from the previous install, I now have Zimbra listen to http but on port 81 and https.
    So the first issue could be that it was generating the url as :80 instead of :81. But anyway, I now changed config to https only, so it should compose the url as https://myserver, but it's not!
    Is there any further configuration I need to do?
    thanks
    YetOpen S.r.l. ~ Your open source partner
    Lecco (LC) - ITALY
    http://www.yetopen.it

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    maybe you have to mess with the zimbrapublicserviceprotocl?

  3. #3
    maxxer's Avatar
    maxxer is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Lecco, Italy
    Posts
    549
    Rep Power
    7

    Default

    that was the only parameter right.
    I had to set
    zimbraPublicServiceProtocol https
    zimbraPublicServicePort 443

    thanks for the hint anyway, made me find the way!
    YetOpen S.r.l. ~ Your open source partner
    Lecco (LC) - ITALY
    http://www.yetopen.it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Aruna URL zimlet issues
    By mmorse in forum Zimlets
    Replies: 24
    Last Post: 05-13-2009, 03:38 PM
  2. [SOLVED] Rebranding URL
    By mmb12345 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 05:54 PM
  3. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 05:24 AM
  4. Url zimlet issue when url contains a ?
    By NOZIL in forum Zimlets
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2007, 08:33 AM
  5. rest url and accents
    By lfasci in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2007, 10:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •