Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: [SOLVED] Zimbra Cluster with drbd won't start

  1. #21
    lananhbin is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64
    Rep Power
    5

    Default

    tibby ! it's shame but how u remove complete the users of LDAP and Zimbra ? and what version of your zcs, also the OS ?

    p.s : can i ask u something related to this topic via PM ?

    thanks in advance !

  2. #22
    tibby is offline Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Budapest
    Posts
    56
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by lananhbin View Post
    tibby ! it's shame but how u remove complete the users of LDAP and Zimbra ? and what version of your zcs, also the OS ?

    p.s : can i ask u something related to this topic via PM ?

    thanks in advance !
    Hey!

    Code:
    cd <zimbra install folder where you downloaded the install files>
    ./install.sh -u
    deluser postfix
    deluser zimbra
    rm -rf /opt/zimbra
    Tibby

  3. #23
    lananhbin is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64
    Rep Power
    5

    Default

    to vaval : as i know, SLEC also use LVm . do u have any problem when using lvm with drbd ?

    i follow your guide, everything is fine but when i restart OS. drbd cant start. thery are few error message :

    . d0 Failure: (114) Lower device is already claimed. This usually means
    > it is mounted.
    >
    > cmd /sbin/drbdsetup /dev/drbd0 disk /dev/sdb1 /dev/sdb1 internal
    > --set-defaults --create-device --on-io-error=detach failed!
    can u teach me how to fix it, thanks !

  4. #24
    lananhbin is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    64
    Rep Power
    5

    Default

    as i know, we have to add the drbd device ( which contain zimbra ) to fstab
    but when i do it as /dev/drbd0 ---> the system dont know what is "drbd0"---> no mounting

    if i do with the physical volume of /dev/drbd0 such as /dev/sdb ---> drbd cant start up. it warn
    d0 Failure: (114) Lower device is already claimed. This usually means
    > it is mounted.
    >
    > cmd /sbin/drbdsetup /dev/drbd0 disk /dev/sdb1 /dev/sdb1 internal
    > --set-defaults --create-device --on-io-error=detach failed!
    i follow the guide on this link Nested LVM configuration with DRBD but i cant make it work out

    someone explain it to me , pls ! thanks in advance !

  5. #25
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    Hi tibby,

    Can you please share your step by step document with me for installing DRBD+HA+zimbra configuration .


    Prasenjit

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  4. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •