Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra is not delivering mail to mailboxes

  1. #1
    michaelkarami is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Zimbra is not delivering mail to mailboxes

    Can anyone please tell me why our Zimbra server stopped delivering mail to mailboxes all of the sudden. I can that there is a bunch of mail in the mailq; tried flushing it and it just won't deliver to mailboxes?? Thanks for your help in advance.

    Mike

  2. #2
    xeon is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    6

    Default

    zmcontrol status

    Is everything running?

  3. #3
    michaelkarami is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Yes everything is running.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by michaelkarami View Post
    Can anyone please tell me why our Zimbra server stopped delivering mail to mailboxes all of the sudden. I can that there is a bunch of mail in the mailq; tried flushing it and it just won't deliver to mailboxes?? Thanks for your help in advance.
    You need to look in the log files and see if there's any erros that give you a clue (and us) on why the mail isn't being delivered - when you find the errors do search the forums first for the problem and resolution.

    You should also update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  2. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. fatal: Queue report unavailable - mail system is down
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-24-2006, 02:31 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •