Results 1 to 3 of 3

Thread: Problems after updating from 6.0.7 to 6.0.8

  1. #1
    strikermdd is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Thumbs down Problems after updating from 6.0.7 to 6.0.8

    Well, i make a update from my Zimbra 6.0.7 to the version 6.0.8 + the patch for the 6.0.8 to fix a problem with calendar, and everything its working fine, except a little problem ...

    Some of my users when use the autocomplete in the GAL function ( creating new emails, in calendar, etc ) its only show the email of your contact and in the right of the email the text 'undefined' in blue ( the contact its in GAL and zimbra its getting from their ). The strange its only happens with some users ( if i search for the same contact with another account i can se the full name, and only if i search for their first names, if i search for their last names, everything shows fine. Before this update this work without any problem.

    Anyone has some idea how i can fix this odd problem ?

    thanks.

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Using a custom zMsg.properties/language file after the upgrade and forget to update the contents for new values? If not what language? Browser? 'Undefined' should probably say 'forget' (as in don't mention this entry in autocomplete).

  3. #3
    strikermdd is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    yes, the undefined thing its the outdated language ( its the 'forget' text that don't exist in 6.0.7), i fix putting the new ones, but ... the name of contact its not be showed in any time. Or the team change the way the contact be handled to the 6.0.8 because in 6.0.7 the full name of contact its showed if i search using autocomplete function ...

    thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem at update with zimbra 6.0.7 -> zimbra 6.0.8
    By Alex_Saf in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-20-2010, 06:02 AM
  2. OS 6.0.7 to NE 6.0.8 Debian
    By Nunners in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2010, 01:25 PM
  3. ZCS NE 6.0.7 -> 6.0.8 RHEL 5 64-bit
    By ewilen in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 12:30 PM
  4. [SOLVED] Problems with updating from 6.0rc1 to 6.0 final
    By X-Dimension in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2009, 01:12 AM
  5. postfix build error while building Zimbra source
    By anuradha_mihsra in forum Developers
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2007, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •