Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: SOAP Error (search and autocompletion not working)

  1. #11
    eliaslopezgtz is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    I used this guide:

    Moving ZCS to Another Server » Zimbra :: Blog

    Unfortunatelly... my first installation was 6.0.7 and the one I reinstalled is 6.0.8... so the upgrade was a collateral damage

  2. #12
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    I used this guide:

    Moving ZCS to Another Server » Zimbra :: Blog

    Unfortunatelly... my first installation was 6.0.7 and the one I reinstalled is 6.0.8... so the upgrade was a collateral damage
    You should not have done that, you should have installed the same version as your original server - there's warnings all over the forums about that.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    eliaslopezgtz is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    So you think my only remedy is going to reinstall everything ?
    and restore again ? but with the original version.... ? am I right ?
    is there a little chance of correcting the problem without doing this ?

    warmest regards
    elias.

  4. #14
    eliaslopezgtz is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    4

    Default

    Do you think that i can Downgrade the server to the 6.0.7 version ?

  5. #15
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by eliaslopezgtz View Post
    Do you think that i can Downgrade the server to the 6.0.7 version ?
    No you can't, you should never try to downgrade to an alder version.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Autocompletion of new domain addresses in GAL
    By russgalleywood in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 10-25-2010, 07:41 PM
  2. Weird Autocompletion error
    By Richard in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2006, 10:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •