Results 1 to 8 of 8

Thread: Email Attacher Zimlet not working ZCS 5.0.8

  1. #1
    surenekr is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Email Attacher Zimlet not working ZCS 5.0.8

    I have downloaded and deployed the email attacher zimlet compatiable for zcs 5.0 and 6.0. DEployment given me successful message and zimlet shows in the admin page as enabled. Even after doing zmcontrol stop and start the same not got effected for the end users.

    Please help how to make this active for the end users.

    I am using

    Release 5.0.8_GA_2462.RHEL5_64_20080709155301 CentOS5_64 NETWORK edition.


    Regards,
    Suren.

  2. #2
    mailman.33's Avatar
    mailman.33 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    India
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Red face humm

    I can't get the zimlet working either. It is deploying fine. but can't see it, humm.. its the latest version 0.7 and i'm running zcs 6.0.7.. what could be wrong?

    And welcome Suren on behalf of all of us here.

  3. #3
    surenekr is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Notice other issues due to this zimlet

    After deploying the zimlet, it not only reflecting to users and it created another issue. Any user double click on any mail it opens a empty window with out any content. After redploying the same zimlet this problem got resolved. Any one has any Idea about this zimlet, please give solution.
    Regards
    Suren

  4. #4
    mailman.33's Avatar
    mailman.33 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    India
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Exclamation no luck

    I still can't get v0.7 running on my ZCS 6.0.7. Tried it on test machines, no luck. No errors in mailbox.log.

    v0.6 is not working either.

  5. #5
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    you should look in /opt/zimbra/log/mailbox.log as you deploy the zimlet to make sure there are no errors. if it appears to deploy fine, verify the zimlet is enabled for the server and cos. easiest way is to run

    zmzimletctl listzimlets

    taht will show you zimlets deployed globally, on the server you're on, and by cos

  6. #6
    mailman.33's Avatar
    mailman.33 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    India
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Default in order

    Bill,

    Yeah, every things in order in mailbox.log, shows installed and enabled .. just fine. It lists the zimlet in 'zmzimlectl listzimlets' , under the COS name's on server. Accounts were provided the COS, and enabled under preferences. the zimlet shows on all lists available, under the account preferences too.

  7. #7
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    are you set to compose in a new window? the zimlet didn't work in composing in a new window until 6.0.8

  8. #8
    mailman.33's Avatar
    mailman.33 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    India
    Posts
    82
    Rep Power
    4

    Smile

    I am not trying it with composing in a new window. Just the basic opening as a tab doesn't work.

    The thing is the zimlet is not even displayed in the first place, so i guess its the deployment that is wrong (mailbox.log showed no errors)

    Thanks Bill.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimlet works on ZDesktop but not on ZCS
    By mushu in forum Zimlets
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2010, 11:30 PM
  2. Samba and POSIX undeploy problem
    By catnipper in forum Zimlets
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2009, 10:51 AM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •