Results 1 to 2 of 2

Thread: How to disable 'forget' link in autocomplete

  1. #1
    reinhard is offline Trained Alumni
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default How to disable 'forget' link in autocomplete

    ZCS 6.0.8 solved Bug 46883 - Contact ranking table restored, includes a 'forget' link in autocomplete.

    Is it possible to disable or hide the 'forget' link?
    The whole behavior is strange to our users and difficult to understand, what the ranking table is for.
    Code:
                         <\***/>
    Reinhard             ( . . )
    -------------------ooO--U--Ooo----

  2. #2
    d2globalinc's Avatar
    d2globalinc is offline Special Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Nebraska, USA
    Posts
    100
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by reinhard View Post
    ZCS 6.0.8 solved Bug 46883 - Contact ranking table restored, includes a 'forget' link in autocomplete.

    Is it possible to disable or hide the 'forget' link?
    The whole behavior is strange to our users and difficult to understand, what the ranking table is for.
    I also want to know how to disable this.. We are having an issue when emails are set to compose in a new window.. The cursor seems to move when you start to type a persons name, and hit tab to select, etc as it used to be - a window pops up asking to find a file for attaching :S its a mess..

    - D2G
    - SLM -

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Add a href link to a Signature image link ?
    By Aderium in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-29-2012, 08:13 AM
  2. Embed link with custom protocol
    By vandehey in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-20-2012, 12:51 PM
  3. when i click on link i see "about blank"
    By antonello74 in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-12-2010, 03:57 AM
  4. Autocomplete LDAP query not working
    By rjwesten in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2010, 04:29 PM
  5. [SOLVED] net-snmp link vs. snmp link
    By ArcaneMagus in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2009, 09:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •