Results 1 to 1 of 1

Thread: Messed up accents in ZIMBRA webmail - good in Thunderbird

  1. #1
    trustbyte is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6
    Rep Power
    5

    Default Messed up accents in ZIMBRA webmail - good in Thunderbird

    Hello!

    Im having problems with some emails. The show up good with the account configured in Thunderbird but fail to do the same if the same message is viewed from Zimbra WEB interface..

    In that specific user i set in his Preferences : Language: espanol and also Default font for messages i set UTF-8. Nothing changed, the message still shows ? instead of diacritics

    I attached a document with the original messages as i got them from Thunderbird, which displays them correctly and also from Zimbra.

    Anyone has some hints?

    Where do i have to set something else? CLI maybe, some parameter?

    PS: zcs-6.0.7_GA_2473.RHEL5_64.20100616215237
    Attached Files Attached Files

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Postfix unavailable - queue down
    By pmona in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2010, 10:03 PM
  2. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •