Results 1 to 7 of 7

Thread: User removal error

  1. #1
    gnoul is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Vietnam
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Exclamation User removal error

    Hi all,

    I'm using Zimbra OSS 6.0.6 on Centos5. When I delete a mail box, the error occurs as in picture. How can I fix this issue?

    I highly appreciate all kind of help. Thanks
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    iway is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    You'll need to provide logs for that.

  3. #3
    gnoul is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Vietnam
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Post

    Quote Originally Posted by iway View Post
    You'll need to provide logs for that.
    What log files do i need to collect for this issue?

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by gnoul View Post
    What log files do i need to collect for this issue?
    Log Files - Zimbra :: Wiki
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    gnoul is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Vietnam
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    phoenix, I'm confused 'cause so many log files there. I dont think we should analyze all of it. Help me to point out some related log file.
    Thanks,

  6. #6
    iway is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    Start with mailbox.log

  7. #7
    gnoul is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Vietnam
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Exclamation

    Quote Originally Posted by iway View Post
    Start with mailbox.log
    I just post the log file here: 2010-10-07 00:02:54,685 INFO - Zimbra account removal error - T6kpBumB - Pastebin.com

    Please take a look and help me to know what happen.

    I appreciate all kind of help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-26-2010, 12:17 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. [SOLVED] Postfix failing to start.
    By bonoboslr in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-30-2008, 01:42 AM
  4. [SOLVED] upgrade zimbra 5.0.2 32 bit to 64 bit
    By jwilson in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 12:15 PM
  5. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •