Results 1 to 4 of 4

Thread: Spam Mail When Turnon Server

  1. #1
    Shirdisaigopi is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default Spam Mail When Turnon Server

    HI uxbod ,
    When I turn on the server on Monday Morning , not only Monday, daily morning I am getting This, when I turn on the server all the spam Mail comes to my Inbox . ( same as all users )
    But I am not getting the spam mail during runtime Because I am using some Anti-spam rules as per the below link
    Improving Anti-spam system - Zimbra :: Wiki.

    Please guide me to slove this problem

    Thanks in Advance ( Thanku you for your valuable previous reply )
    Gopinath.J

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    You've given no information on exactly what the problem is, without a description it'#s not easy to give you advice. You can start by posting the headers from one of these 'spam' emails. You should also check the headers for what's causing the problem and search the forums for some answers. You also need to detail from the wiki article what changes you've made to the anti-spam system and what your Tag/Kill percentages are.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Shirdisaigopi is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    X-Spam-Flag: NO

    X-Spam-Score: 5.914

    X-Spam-Level: *****

    X-Spam-Status: No, score=5.914 tagged_above=-10 required=6.6

    tests=[AWL=-5.661, BAYES_99=3.5, HTML_MESSAGE=0.001,

    MIME_HTML_ONLY=1.457, RCVD_IN_BL_SPAMCOP_NET=1.96, RCVD_IN_PBL=0.905,

    RCVD_IN_SORBS_WEB=0.619, RCVD_IN_XBL=3.033, RDNS_NONE=0.1]

    autolearn=no

    Rec

  4. #4
    Shirdisaigopi is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    Hi ,
    spam mail will go to junk normally .
    But when I turn on or restart the server .
    on that time I getting spam mail to inbox .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Errors during Zimbra install
    By yonatan in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 06-22-2010, 12:44 PM
  2. Antivirus failing to start in scripted restart
    By dwmtractor in forum Administrators
    Replies: 25
    Last Post: 08-06-2009, 04:33 PM
  3. Replies: 9
    Last Post: 02-25-2009, 04:39 AM
  4. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  5. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •