Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] HTTPS on port 443 - Cannot get it to work

  1. #1
    samgreco is offline Loyal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] HTTPS on port 443 - Cannot get it to work

    I have been struggling with this for 2 days. I have tried ALL modes with zmtlsctl. And ANY mode that includes HTTPS/SSL causes me to not be able to connect to the webpage.

    I have nor firewalls running on my Centos box.

    Tried using the IP address and FQDN.
    I CAN connect to the server admin console on port 7071 inside my router.

    I know I am missing something. Any help would be greatly appreciated.

  2. #2
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    Can you provide the output of
    Code:
    zmprov gs server.domain.com | grep SSL
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    samgreco is offline Loyal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    Here it is:

    Release 6.0.6_GA_2324.RHEL5_20100406144520 CentOS5 FOSS edition.

    [zimbra@mail root]$ zmprov gs mail.samgreco.net | grep ssl
    [zimbra@mail root]$ zmprov gs mail.samgreco.net | grep SSL
    zimbraHttpSSLNumThreads: 50
    zimbraImapSSLBindOnStartup: TRUE
    zimbraImapSSLBindPort: 993
    zimbraImapSSLProxyBindPort: 7993
    zimbraImapSSLServerEnabled: TRUE
    zimbraMailSSLPort: 43
    zimbraMailSSLProxyPort: 8443
    zimbraNotifySSLBindPort: 7036
    zimbraNotifySSLServerEnabled: TRUE
    zimbraPop3SSLBindOnStartup: TRUE
    zimbraPop3SSLBindPort: 995
    zimbraPop3SSLProxyBindPort: 7995
    zimbraPop3SSLServerEnabled: TRUE
    zimbraSSLCertificate: -----BEGIN CERTIFICATE-----
    zimbraSSLPrivateKey: -----BEGIN RSA PRIVATE KEY-----
    zimbraStatThreadNamePrefix: ImapSSLServer
    zimbraStatThreadNamePrefix: Pop3SSLServer

  4. #4
    samgreco is offline Loyal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    Funny, I just actually looked at the output. Why would SSL Mail be on port 43?

  5. #5
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    A type-o along the lines somewhere?

    Do this:

    Code:
    zmprov ms mail.samgreco.net zimbraMailSSLPort 443
    and then restart Zimbra.

    If you're using the proxy service at all, you'll have a bit more work to do.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  6. #6
    samgreco is offline Loyal Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Villa Park, IL
    Posts
    92
    Rep Power
    7

    Default

    That did it. Thanks for the pointer.

    Now if I could just get my iPhone to connect to CardDav....

  7. #7
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    Can't help ya with that one. If you're running the Network Edition, you can use ActiveSync. Otherwise, good luck.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-21-2010, 07:19 AM
  2. Ubuntu 8.04 Lts Zimbra 5.0.14 Ldap Problem
    By rkrojero in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-20-2009, 11:58 PM
  3. Fresh Zimbra installation does not work
    By Datax in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2008, 01:18 PM
  4. Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2006, 06:19 PM
  5. Zimbra Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2006, 09:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •