Results 1 to 2 of 2

Thread: User Preferred Time Zone

  1. #1
    liverpoolfcfan's Avatar
    liverpoolfcfan is offline Outstanding Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    712
    Rep Power
    6

    Default User Preferred Time Zone

    There seems to be an issue with the setting of User Preferred TimeZone through the Web Client.

    I am in Dublin, Ireland - which is GMT/BST. The correct time zone should be Europe/Dublin or Europe/London is equivalent as we observe the same daylight savings rules.

    If I set my timezone to GMT +00:00 Britain, Ireland, Portugal through the Web Console -> Preferences tab, I would expect it to set my zimbraPrefTimeZoneId to be Europe/London. What I am seeing, however, is that it is getting set to UTC instead.

    This is incorrect, as UTC does not have a daylight savings change.

    Bizarrely, if I set my preference to GMT/UTC Coordinated Universal Time through the Web Console, it saves my preference as Europe/London

    Has anyone else noticed similar issues ?

  2. #2
    iway is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    Yes, when our users set their time zone to e.g. Brussels, Amsterdam, ... it circulates between Brussels, Africa, etc. (all GMT +1).
    Whenever you log on again, a new time zone is displayed, sometimes with, sometimes without daylight savings.
    Strange.
    This is on ZCS-6.0.7.1 64 Ubuntu 8.04

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with the time zone to synchronize calendar
    By hngaa in forum Zimbra Mobile
    Replies: 1
    Last Post: 04-05-2010, 10:21 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 12-15-2009, 11:56 AM
  3. Time Zone Identifiers
    By DarthJader in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2008, 01:26 PM
  4. Installation with a configuration file problems...
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 11:22 PM
  5. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •