Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Server Statistics and Mail Reports not working

  1. #1
    Mark Daniel's Avatar
    Mark Daniel is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ferndale, MI
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Server Statistics and Mail Reports not working

    Hello all,
    Ever since updating from 6.0.5 to 6.0.6, and persisting into the 6.0.7.1 update, our OSE server shows all X's when signing into the admin GUI for server status, and the daily mail reports, which used to show a nice summary of the thousands of emails that flow through the server, now says 0 for the mail count. Is this a known issue? I've searched the forum, and I don't see exactly the issue I'm experiencing. I've tried some of the simpler resolutions, to no avail (fixin zimb server permissions, etc.).

    Any ideas?
    mark daniel | actc
    zcs 6 ose | mac pro | mac os x server 10.4.11

  2. #2
    wdman is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    38
    Rep Power
    7

    Default

    For the stats stopping might take a look at this thread
    [SOLVED] service STAT problem

    And for the daily mail reports try the following from the command line:
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport -m
    VOTE!!! --> Official Support for CentOS
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=23487

  3. #3
    Mark Daniel's Avatar
    Mark Daniel is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ferndale, MI
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default

    Ah, just realized: /var/log/mail.log and /var/log/zimbra.log are zero-byte in length.

    Code:
    -rw-r-----    1 root    admin           0 Jul  3 03:17 mail.log
    -rw-r--r--    1 zimbra  zimbra          0 May 26 03:15 zimbra-stats.log
    -rw-r--r--    1 zimbra  zimbra          0 Jul  8 03:16 zimbra.log
    What would prevent Zimbra from being able to write to those files? (I know mail.log *used* to be written to, but not sure if that should still be the case).
    Last edited by Mark Daniel; 07-15-2010 at 11:27 AM.
    mark daniel | actc
    zcs 6 ose | mac pro | mac os x server 10.4.11

  4. #4
    Mark Daniel's Avatar
    Mark Daniel is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ferndale, MI
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default

    Server was rebooted, and problem solved: log files are now updating. Perhaps there's something in the update process that shut down zimbra logging to both of those log files until a full system restart?
    mark daniel | actc
    zcs 6 ose | mac pro | mac os x server 10.4.11

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Urgent.. Mail Server is down.
    By ayush1440 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 06-30-2010, 12:53 PM
  2. [SOLVED] Cannot receive incoming mail but can send.
    By windependence in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2010, 02:43 AM
  3. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 08:00 AM
  4. [SOLVED] Zimbra don't work - zmmailboxd
    By dmalherbe in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-2008, 10:05 AM
  5. zmamavisdctl stopped and won't restart
    By alto in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2008, 12:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •