Results 1 to 9 of 9

Thread: 6.07 printing a shared inbox message gets Internal Server error 500

  1. #1
    undertoe is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Default 6.07 printing a shared inbox message gets Internal Server error 500

    I have upgraded from 6.05 to 6.07 and my exsisting inbox shares all get
    Code:
    The server has encountered an internal error.
    
    Please try again later.
    
    « Go back
    
    ERROR: 500
    When i try to print a message


    Jetty Log output:

    Code:
    08:41:33.593:btpool0-1338://webmail.maronda.com/zimbra/h/printmessage?id=8c6822b2-2f74-47fc-9ab1-2e6af3e613c9:744 70.90.233.246 GET __utma=2505260.1004939040.1273154187.1273251931.1273676773.3; __utmz=2505260.1273251931.2.2.utmccn=(referral)|utmcsr=otelconsulting.com|utmcct=/portfolio/|utmcmd=referral; ZM_TEST=true; ZM_AUTH_TOKEN=0_8b3d9199e262f6ead4c165e4b4ce746f15ab06ea_69643d33363a37353464316136632d373938332d343863622d626336302d3333333966316138653832323b6578703d31333a313237373338323537303639333b76763d313a303b747970653d363a7a696d6272613b; JSESSIONID=17wh5uckfgc97; Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3
    08:41:33.638:btpool0-1337://localhost:7071/service/admin/soap/GetDomainInfoRequest 127.0.0.1 POST null; ZCS 6.0.7_GA_2470.RHEL5_64
    08:41:33.640:btpool0-1337://localhost:7071/service/admin/soap/GetDomainInfoRequest 200 text/xml; charset=utf-8 527
    08:41:33.685:btpool0-1337://localhost/service/soap/GetMsgRequest 127.0.0.1 POST ZM_AUTH_TOKEN=0_8b3d9199e262f6ead4c165e4b4ce746f15ab06ea_69643d33363a37353464316136632d373938332d343863622d626336302d3333333966316138653832323b6578703d31333a313237373338323537303639333b76763d313a303b747970653d363a7a696d6272613b; zclient 6.0.7_GA_2470.RHEL5_64
    08:41:33.686:btpool0-1337://localhost/service/soap/GetMsgRequest 500 text/javascript; charset=utf-8 4002
    08:41:33.730:btpool0-1337://localhost:7071/service/admin/soap/GetDomainInfoRequest 127.0.0.1 POST null; ZCS 6.0.7_GA_2470.RHEL5_64
    08:41:33.731:btpool0-1337://localhost:7071/service/admin/soap/GetDomainInfoRequest 200 text/xml; charset=utf-8 527
    08:41:33.734:btpool0-1338://webmail.maronda.com/zimbra/h/printmessage?id=8c6822b2-2f74-47fc-9ab1-2e6af3e613c9:744 500 text/html; charset=utf-8 1353
    Code:
    127.0.0.1 -  -  [22/Jun/2010:12:42:38 +0000] "POST /service/admin/soap/GetDomainInfoRequest HTTP/1.1" 200 527 "-" "ZCS 6.0.7_GA_2470.RHEL5_64"
    70.90.233.246 -  -  [22/Jun/2010:12:42:38 +0000] "POST /service/soap/GetMsgRequest HTTP/1.1" 500 4002 "-" "zclient 6.0.7_GA_2470.RHEL5_64"
    127.0.0.1 -  -  [22/Jun/2010:12:42:38 +0000] "POST /service/admin/soap/GetDomainInfoRequest HTTP/1.1" 200 527 "-" "ZCS 6.0.7_GA_2470.RHEL5_64"
    70.90.233.246 -  -  [22/Jun/2010:12:42:38 +0000] "GET /zimbra/h/printmessage?id=8c6822b2-2f74-47fc-9ab1-2e6af3e613c9:744 HTTP/1.1" 500 1353 "https://webmail.maronda.com/zimbra/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3"
    70.90.233.246 -  -  [22/Jun/2010:12:42:38 +0000] "GET /zimbra/css/common,login,zhtml,skin.css?skin=&v=100610221707 HTTP/1.1" 200 7996 "https://webmail.maronda.com/zimbra/h/printmessage?id=8c6822b2-2f74-47fc-9ab1-2e6af3e613c9:744" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3"
    70.90.233.246 -  -  [22/Jun/2010:12:42:38 +0000] "GET /zimbra/img/dwt/ImgWarning_32.gif HTTP/1.1" 304 0 "https://webmail.maronda.com/zimbra/h/printmessage?id=8c6822b2-2f74-47fc-9ab1-2e6af3e613c9:744" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3"
    Can anyone help. I have also tried to delete and recreate the share under my account.
    otel consulting, inc.
    www.otelconsulting.com | facebook | twitter

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Search Bugzilla Main Page - Zimbra for the words 'shared printing'.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    macdevin is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    There are two bugs on the same thing.
    48149 and 41909

  4. #4
    undertoe is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks, forgot to check there my mistake. I guess i need to upgrade to reslove the issue to 6.071
    otel consulting, inc.
    www.otelconsulting.com | facebook | twitter

  5. #5
    macdevin is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    6.0.7.1 Does not fix this issue.

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by macdevin View Post
    6.0.7.1 Does not fix this issue.
    Who said it did? The place to check the status is bugzilla and the Product Portal for the targeted release.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    macdevin is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Who said it did? The place to check the status is bugzilla and the Product Portal for the targeted release.
    I was letting "undertoe" know that it did not... He made a statement about needing to upgrade to resolve the issue to 6.071.

  8. #8
    undertoe is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Default

    Yeah I meant to type 6.08 for july. This is kind of upsetting knowing that something this important to the zimbra suite slipped past and made it to official release.... very disappointing to say the least.
    otel consulting, inc.
    www.otelconsulting.com | facebook | twitter

  9. #9
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 02-25-2009, 04:39 AM
  2. failed to install zimbra cos of zmmailboxd
    By aljoshab in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 02:33 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. install on shared server
    By briansthomas in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2006, 05:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •