Results 1 to 7 of 7

Thread: Can't send email from external account after upgrade to 6.0.7

  1. #1
    jfunk is offline New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default Can't send email from external account after upgrade to 6.0.7

    I just upgraded to 6.0.7 and now I can't send email using an external account.

    I get this error:

    "Cannot read property 'length' of null"

    Has anybody else seen this?

    Also, can I downgrade to 6.0.6 by running the older install.sh? I really need external accounts to work on my installation.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    Only way to downgrade would be to recover from backup; this is due to LDAP schema changes being made within the upgrade process.

  3. #3
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    have you tried removing and readding the account

  4. #4
    jfunk is offline New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    I tried removing and readding, but it still does not work.

    So my only option is to wipe the server, reinstall 6.0.6 and run a restore?

    Is this kind of thing usually resolved quickly through official support channels? (I'm on the Network Edition trial, thinking about purchasing)

  5. #5
    dave_kempe is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    9

    Default

    If you are on trial you are entitled to support. Contact zimbra support if you like.
    Sending from external accounts works for me.
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

  6. #6
    jfunk is offline New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    I sent an email to support yesterday, but I did not get a response.

    Any other ideas?

  7. #7
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Do you have Firefox available with firebug installed ? If so would you try the URL http://your.zimbra.server/zimbra/?dev=1 and see where in the Javascript code the error is being thrown.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 11-26-2010, 02:04 PM
  2. [SOLVED] cannot send email to external domains
    By partner in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-23-2009, 11:10 AM
  3. yahoo cant send email to zimbra account.. Why ???
    By bageur in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 05-08-2008, 04:50 AM
  4. use internal mail server to send email in external net
    By abisello in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2008, 08:29 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 09-26-2007, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •