Results 1 to 5 of 5

Thread: Logger keeps crashing

  1. #1
    gzerphey is offline New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Logger keeps crashing

    I'm currently running Zimbra 6.0 and I am having an odd problem.

    the logger server keeps crashing and restarting on my server. I need a way to clean it out or reinitialize the service but the procedures I have found are not working for me.

    Thoughts?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by gzerphey View Post
    I'm currently running Zimbra 6.0 and I am having an odd problem.
    Please update your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by gzerphey View Post
    the logger server keeps crashing and restarting on my server. I need a way to clean it out or reinitialize the service but the procedures I have found are not working for me.
    It's difficult to give you any advice without knowing what you've tried already. Which procedures have you tried and what were the results? What exactly are the symptoms and are there any error messages in the log files?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    gzerphey is offline New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default zmcontrol

    Excuse my inexperience but a colleague is the one that normally works with the server. I tried zmcontrol -v and all I got back was command not found.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by gzerphey View Post
    Excuse my inexperience but a colleague is the one that normally works with the server. I tried zmcontrol -v and all I got back was command not found.
    Run it as the Zimbra user:

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    gzerphey is offline New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    I have added the version to my profile. I think my problem may have been not running it as the zimbra user in the past, but now I cannot find the procedure I used. Can you point me to one that will work on Zimbra 6?

    Thank,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS 4.5.7 CentOS5 - Enabled logger, system crashed
    By blueflametuna in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2010, 01:41 PM
  2. "False" Logger Admin Email Alerts After 5.0.15 Upgrade?
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2009, 09:15 AM
  3. Logger server installation
    By veronica in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2008, 12:10 PM
  4. Disabling logger
    By siburny in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2006, 12:42 PM
  5. Logger not working in 4.0 RC1
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 08-24-2006, 07:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •