Results 1 to 4 of 4

Thread: Standard mode switch gone with upgrade

  1. #1
    bhwong is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    494
    Rep Power
    6

    Default Standard mode switch gone with upgrade

    Because some email content and attachments cannot display in Advanced Mode, we often have to switch to Standard Mode in order to view them.

    However, when we upgrade our Zimbra to the latest version, the Standard/Advanced mode is no longer available at the top right corner. Do we have to keep logging in and out just to switch mode in order to view improper formatted email and attachment?

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    by latest version do you mean 6.0.6.1? i just looked at a test server i have running the patch and i don't have a link for it either, but i'm not sure if i had it before on there.

  3. #3
    dave_kempe is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    291
    Rep Power
    9

    Default

    You can change your preferences and refresh the screen.
    http://www.solutionsfirst.com.au/hosting/zimbra/
    Australia's premier Zimbra Hosting Partner
    Resellers wanted!

  4. #4
    bhwong is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    494
    Rep Power
    6

    Default



    Yes there is.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS6: Switch between Standard and Advanced gone
    By Rich Graves in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2009, 01:34 PM
  2. GAL in standard mode
    By rtrinkle in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2009, 11:45 AM
  3. Cannot enter text in body under Standard Mode
    By scott.coats in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2008, 11:00 PM
  4. SLES10: Problem upgrading from Zimbra NE 5.0 to NE 5.0.1
    By trapanator in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 02-27-2008, 01:51 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •