Results 1 to 3 of 3

Thread: zcs foss 6.06 and chrome 4.1.249.1064 (45376)

  1. #1
    powrrrplay is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default zcs foss 6.06 and chrome 4.1.249.1064 (45376)

    When I log into zimbra using the chrome browser the background loads but
    all detail items are "missing" along with the pain partitions like
    - logo
    - left column pain is completely missing and no menu items
    - centre pain window is missing no menu items
    - right pain window is missing no menu itmes
    - header and footer is missing

    Any ideas?
    Guest Ubuntu 12.04LTS x64 and Zimbra 8.0.5
    Host CentOS 6.4 x64 :: KVM :: LVM :: Hardware RAID

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Pic? Beach skin? Only that browser on only a certain platform? Do you apply custom changes to ZmMsg.properties?

  3. #3
    powrrrplay is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    119
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by mmorse View Post
    Pic? Beach skin? Only that browser on only a certain platform? Do you apply custom changes to ZmMsg.properties?
    I have uploaded a pic. Only one skin is enabled on the system, the zimbra "waves" skin. Problem only exists with chrome, FF and IE are fine. NO custom changes.

    If I log in behind the firewall using http it works fine. I am using a self signed certificate.

    Attached Images Attached Images
    Guest Ubuntu 12.04LTS x64 and Zimbra 8.0.5
    Host CentOS 6.4 x64 :: KVM :: LVM :: Hardware RAID

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •