Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Webclient and Mta error

  1. #11
    cgarciauy is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    The /etc/hosts contains
    ipserverzimbra zimbra.fpinformatica.com.uy

  2. #12
    tbullock is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    232
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by cgarciauy
    The /etc/hosts contains
    ipserverzimbra zimbra.fpinformatica.com.uy
    CORRECT ME IF I AM WRONG:

    Your /etc/hosts file should contain:

    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost (exactly as shown, do not replace with your own host/domain info).

    If you wanted to also include the host name of your machine, you could include the line:

    127.0.0.2 zimbra.fpinformatica.com.uy zimbra
    Cheers,

    Travis

    "Let's look at this from a standpoint of "Status". What exactly, on the Space Craft, IS working?"
    -Flight Control, Apollo 13

  3. #13
    cgarciauy is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    The error was due to that my workstation non find the zimbra server.
    The zimbra server is in the DMZ.

  4. #14
    cgarciauy is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default

    I change the /etc/hosts file the my workstation and the webclient now is ok.
    I sent message ok.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •