Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Maill sending and receiving problem

  1. #1
    sureshbdu is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default Maill sending and receiving problem

    Hi

    i am using Zimbra 5.0 when i send the mail to internal or external domain the notification is "message sent" but that mail should not receiving. their is no error message display. i restart all the services and again same problem occur.

    if any one face the problem give the solution....

    Thanks in Advance ....

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    i am using Zimbra 5.0 when i send the mail to internal or external domain the notification is "message sent" but that mail should not receiving. their is no error message display. i restart all the services and again same problem occur.
    Are all the services running? Have you looked in the Admin UI to see if the email is deferred? Have you looked in the log files to see if the message was actually sent or what the errors are?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    sureshbdu is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default How to Restore Mails

    Hi

    i am new in Zimbra Mail Server. in before our organization using in Zimbra 5.0 now we can upgraded to Zimbra 6.0. Now i don't know how to restore mails to previous account users. Plz give me the steps... or mail to : surerama2005@gmail.com

    Thanks in advance...

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    You posted a specific problem and I've asked you some questions, what's the answer to those?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    sureshbdu is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    Antivirus and spell check services not running so i changed to zimbra 6.0 version... Here only i have the problem to restore the mails to users...

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    Antivirus and spell check services not running so i changed to zimbra 6.0 version... Here only i have the problem to restore the mails to users...
    You're not making it easy for anyone to help you, with this lack of information it's like pulling teeth. How did you 'change' to Zimbra 6? Is it an upgrade, new server or something else? How did you backup the users accounts from you 'old' server?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    sureshbdu is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    i installed new server not upgrading.... that's only i ask to u...

  8. #8
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    i installed new server not upgrading.... that's only i ask to u...
    Why don't you try and fix the original problem? Was that a new server install or an upgrade? Why didn't you do an upgrade?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    sureshbdu is offline Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    i don't know how to upgrade 5 to 6, that why i instatall new server.... i need how to restore mails old versition to new versition is possible or not?

  10. #10
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sureshbdu View Post
    i don't know how to upgrade 5 to 6, that why i instatall new server.... i need how to restore mails old versition to new versition is possible or not?
    No, it's not easy and would depend on whether you took a backup. Please answer the questions I've asked you in my previous post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-29-2008, 02:08 PM
  2. Setting Restrictions on Sending and Receiving
    By csyperski in forum Zimbra in Education
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2006, 08:59 AM
  3. Sending but not receiving
    By pbwebguy in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-22-2006, 12:58 AM
  4. Problem sending and Receiving mail
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2006, 10:16 AM
  5. Receiving Problem - could do with a bit of help
    By Tarkin in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 01-12-2006, 08:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •