Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: [SOLVED] Updating from ZCS 5.0.9 to latest

  1. #11
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    su - zimbra
    postmap /opt/zimbra/postfix/conf/relay_domain_transport

  2. #12
    Plurnay is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New-Brunswick, Canada
    Posts
    67
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks Everyone...

    For the last issues I went on my backup folder and copy the missing file back in /opt/zimbra/postfix/conf/relay_domain_transport.db and it work thanks for your help guys

  3. #13
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    The .db is a compiled hash so you should have a relay_domain_transport plain text file as-well somewhere ?

  4. #14
    Plurnay is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New-Brunswick, Canada
    Posts
    67
    Rep Power
    5

    Thumbs up

    Since I didn't know what I was doing went I upgraded I thought I could let people like me know what I did to help you guys out...

    First, I want to let everyone know this take a long time...
    I work from 5pm to 4h30am last night to make sure everything was working this morning... (not the 3hours of overtime I had expected hehe)

    Before starting everything make a full backup using the admin console...

    So most of the time was backing up the /opt/zimbra account
    Before doing that go as the zimbra user as stop the zimbra server

    su zimbra
    cd bin
    zmcontrol stop

    Then make sure all zimbra process are all terminated

    ps aux | grep zimbra
    and use kill -9 to terminate the remaining zimbra process

    exit to go back (CTRL-C) as root

    then backup the folder
    cp -Rp zimbra zcsbackup
    (there might be a faster way because that took forever)

    then if didn't do it yet download the upgrade, untar it and install it
    ./install

    for me the upgrade when smoothly but we had the error from the previous post but after copy the file everything was back and running

    thanks to everyone who help me

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. Replies: 15
    Last Post: 11-24-2009, 08:46 AM
  3. Mail is being queued, not delivered!
    By icepick94 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-22-2009, 07:03 AM
  4. postfix build error while building Zimbra source
    By anuradha_mihsra in forum Developers
    Replies: 6
    Last Post: 07-19-2007, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •