Results 1 to 3 of 3

Thread: Mail Search Does Not Display Folders

  1. #1
    folioguru is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2007
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default Mail Search Does Not Display Folders

    We are having an issue where the user searches in e-mail for "foobird".

    Search displays all messages and threads with hits however, only messages in conversations display the Folder Name under Folders (using AJAX WebUI). Any single message filed in a folder does NOT display the folder name where it was filed.

    As one can see, this is a serious problem for people who have filed messages and need to know where they reside.

    We have reindexed the users mailbox and restarted zimbra both to no avail.

    Anyone have suggestions and hopefully a solution? Users are getting cranky.

    Running 6.04 on RHEL5.
    Mark A. Fien
    The FIEN Group, LLC

    ** Murphy was an optimist ***

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,493
    Rep Power
    56

    Default

    You'll probably find the single message is in your Sent folder, you can check that by opening the message and you should see the folder name. If you want that behaviour changed then I guess it's an RFE (or bug depending on your point of view) that needs filing.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    folioguru is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2007
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    Actually this can be replicated. It happens all the time.

    The single message is actually in a folder (not sent) it was a message that was received and then filed.

    It appears the only time a folder name appears in search is when a message is part of a thread (conversation) and the conversation view is opened - then the folder names appear.

    This makes searching useless when trying to locate where a message is filed. The user has 6+GB of mail in hundreds of folders.

    I guess I will have to file as a bug if there is no other choice.
    Mark A. Fien
    The FIEN Group, LLC

    ** Murphy was an optimist ***

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mail deferred with Connection timed out
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2012, 06:11 AM
  2. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  3. [SOLVED] service zimbra starting slow
    By lufermalgo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2010, 03:06 PM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •