Results 1 to 4 of 4

Thread: Running zmlogprocess once a day vs. every 10 mins

  1. #1
    scottnelson is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Washington DC
    Posts
    124
    Rep Power
    9

    Default Running zmlogprocess once a day vs. every 10 mins

    FC4 and Zimbra 3.14 on Dell 1.2Ghz with 2.5Gb memory.

    Seems that zmlogprocess uses 4 minutes@100CPU to process and does this every 10 minutes via crontab so, not needing graphs THAT bad, can I run this process once a day, say at at 00:15, to just get the daily mail report instead?

    Doesn't seem like I had this issue before, though looking through the "stats" posts here, see alot of posts RE: this issue.
    Anyway to clear out all of the old stats?

    Scotty

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by scottnelson
    Anyway to clear out all of the old stats?

    Scotty

    You can login to the logger db and remove the data. You can also make sure you've cleaned out your logs.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    scottnelson is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Washington DC
    Posts
    124
    Rep Power
    9

    Default

    I could, if I had any clue how to do that........ ;-)

    Can you point me to an RTFM spot or have some info on how to do that?
    Spent a couple of hours looking around on my server and googling and see things that *could* be the things I need to clear out but, would be nice to be sure before stuff goes horribly awry. ;-)

    Scotty

  4. #4
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    I think mylogger will get you into the MySQL db, you can remove all the data if you want to start out clean. Take a back up first!!!
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 08:28 AM
  3. tomcat not running / postfix/postqueue errors
    By seravitae in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 08:18 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •