Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Calendar always has wrong time

  1. #21
    area is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default

    No, I did some debugging on it with version 3.1.1_GA_394 but I had hoped it might have been fixed in a later version

    I'm about to upgrade the installation of v3.1.1_GA_394 to the latest version and I'll re-run some of the debugging tests to track down the problem.

    Rgds - Angus

  2. #22
    Andy Kailhofer is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Milwaukee and Chicago
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Doug_M
    Using $set:debug shows that too.
    Does anyone know what would cause debugging to not work? If I issue a $set:debug for 1, 2 or 3, I get the popup window with the three panes, but it always stays empty. This is true with both Firefox 1.5.0.{4,6,7} and IE (whatever is current).

  3. #23
    Doug_M is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    Not so far. Still broken for me.

  4. #24
    Doug_M is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    26
    Rep Power
    8

    Default

    Solved by upgrading to 4.0.2!

  5. #25
    Andy Kailhofer is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Milwaukee and Chicago
    Posts
    8
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Doug_M
    Solved by upgrading to 4.0.2!
    Not for me. 4.0.2 running just fine, Firefox 1.5.0.7, empty debug window. What Firefox/extensions do you use?

  6. #26
    neilmc is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by Doug_M
    Solved by upgrading to 4.0.2!
    Some of our users had this problem, but it went away after an upgrade ages ago. Can't remember the version but it was months before 4.x was out.

    Edit.... not the debug problem but the calendar problem.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-21-2007, 05:47 PM
  2. Outlook/Zimbra Private Appointments Issue
    By Smurthey in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 03-09-2007, 07:29 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-03-2006, 04:10 PM
  4. Calendar Entries- always wrong time on some computers
    By neilmc in forum Administrators
    Replies: 25
    Last Post: 06-16-2006, 09:25 PM
  5. Calendar time mismatch
    By davebath in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2006, 04:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •