Results 1 to 3 of 3

Thread: Enable "Use Secure Connection"

  1. #1
    derek.rose is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    22
    Rep Power
    5

    Default Enable "Use Secure Connection"

    We have Zimbra 6.0.5 GA up and running - I'm trying to get the Zimbra Outlook Connector configured and it only works if I leave the checkbox under servername unchecked for "use secure connection".

    In the Admin under Global Settings, it appears that SSL is enabled for POP and IMAP. How can I configure my server so that it will accept secure connections? I'm sure it's related, but the DNS mail entry is only a http site. So, do I have to get/install a certificate for each domain so it will do HTTPs? Currently, HTTPS says page cannot be displayed.

    Thanks

  2. #2
    veronica is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    zmtlsctl --help
    Usage: /opt/zimbra/bin/zmtlsctl [mixed|both|http|https|redirect]

    can set to anything. In your case set to both as you want both http and https.

    zmtlsctl both and later restart mailbox services

  3. #3
    derek.rose is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    22
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by veronica View Post
    zmtlsctl --help
    Usage: /opt/zimbra/bin/zmtlsctl [mixed|both|http|https|redirect]

    can set to anything. In your case set to both as you want both http and https.

    zmtlsctl both and later restart mailbox services
    Veronica - thank you very much for the speedy reply. I was able to stumble across the wiki for this command and got it working exactly as you described.

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-17-2010, 01:03 PM
  2. Does Zimbra support IMAP Secure Authentication?
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2009, 07:19 PM
  3. Thunderbird/ Secure Authentication
    By jld1989 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 10-22-2009, 10:18 AM
  4. Enable https
    By viaris in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 09:26 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 03-20-2008, 02:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •