Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem sending message

  1. #1
    kline is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    24
    Rep Power
    5

    Default Problem sending message

    I have the following problem: user x sends a message with an attachment to users y and z
    user y receives the message with the attachment and the user z receives the message without attachments

    How is it possible?

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Check /var/log/zimbra.log to see what it happening

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11-07-2010, 01:54 PM
  2. Error when sending test message
    By ron4adams in forum Installation Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-02-2009, 09:47 AM
  3. [SOLVED] Ericsson p910i error message, j2me client problem?
    By johnbright in forum ZimbraME (J2ME Client)
    Replies: 7
    Last Post: 01-16-2009, 06:28 AM
  4. Problem sending mail from another account in Outlook
    By UTSCSE in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 05:50 PM
  5. Error message while sending mail.
    By sardiskan in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 09-29-2005, 02:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •