Results 1 to 4 of 4

Thread: Javascript error when changing domain during user creation

  1. #1
    sugiggs is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    99
    Rep Power
    5

    Default Javascript error when changing domain during user creation

    When I want to create a user using global admin account, by default the domain part will contain default domain. When I change to other domain, It will show this error. Anyone has same experience as me?

    Code:
    JavaScript error encountered in method ZaAccount.setDomainChanged message: this[ZaDomain.A2_account_limit][A] is undefined fileName: https://mailbox.domain.com:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=091118122449 lineNumber: 12129 stack: ("standard2gblga")@https://mailbox.domain.com:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=091118122449:12129 (null)@https://mailbox.domain.com

  2. #2
    lamienois is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Amiens/France
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,

    I've the same problem with ZCS NE 6.0.3.
    I've you got informations about this problem ?

    @+

  3. #3
    veronica is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    File a bug in bugzilla.zimbra.com

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by JavaScriptBank View Post
    did anyone solve this? please tell me how to?
    If you have the same problem then I'd suggest you search Bugzilla Main Page - Zimbra and see if anyone filed a bug report, if they didn't then please file one.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. User creation and address book restriction
    By hispa in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2009, 09:13 AM
  2. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  3. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •