Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Issues with zimbra web client and firefox 3.5.8 or later

  1. #1
    viji is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Issues with zimbra web client and firefox 3.5.8 or later

    Hi

    I have installed ZC 6.0.5 community edition recently and could see that sometimes the Web Client GUI is completely getting disorganized and weird in firefox 3.5.8 or later versions.

    I have observed this on both windows and mac, does any one faced the similar kind of issues? I could not find anything on logs and firebug is also not giving any errors.

    Thanks

    Viji
    Last edited by viji; 03-11-2010 at 05:58 AM.

  2. #2
    mrdebian is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    25
    Rep Power
    5

    Default

    I've got the same problem, see attached screenshot of my PC running Ubuntu 64bit and Firefox 3.5.8.
    I've download the 3.6 version from firefox web site and still the same problem.

    Any ideas?
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    karukera is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Guadeloupe
    Posts
    27
    Rep Power
    5

    Default Just have upgraded to 6.0.5 and same problem

    Exactly the same screenshot than mrdebian's one.
    Works fine with internet explorer.

  4. #4
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    saw this too, seems to only happen with the beach theme. changing to another theme it displays fine. anyone open a bug on this yet? not sure it would make it into 6.0.6 even if we did today.

  5. #5
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

  6. #6
    karukera is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Guadeloupe
    Posts
    27
    Rep Power
    5

    Default Yes but !

    Why does it work fine on another machine ?

  7. #7
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    thats why they're called bugs...

    for me it is messed up on any linux/firefox box, but looks fiine on windows/firefox

  8. #8
    mrdebian is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    25
    Rep Power
    5

    Default

    That's not true, I can produce the bug only on a specific 64bit Ubuntu while other 64 and 32 bit Ubuntu machines works fine. This is a crazy bug!
    I filled up a ticket on Zimbra but they cannot re-produce the error and I doubt if we ever find a solution.

  9. #9
    karukera is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Guadeloupe
    Posts
    27
    Rep Power
    5

    Default +1 to mrdebian's

    I have it on a several XP/Firefox machines and a Windows7 one but not on my own XP/Firefox machine.
    Though i have to verify if it doesn't use the cache as i didn't close my browser before the upgrade.

    It seems that it is a Firefox specific behaviour.

    Admin console works fine on all machines.
    Last edited by karukera; 03-24-2010 at 01:55 PM. Reason: Added something about cache

  10. #10
    mrdebian is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    25
    Rep Power
    5

    Default

    I figure out how to solve this temporary. Just use any other theme than beach and bare and then it works ok. As long as I revert back to beach theme everything is broken.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Attachment error in Zimbra Web Client
    By potechi in forum Users
    Replies: 13
    Last Post: 02-18-2010, 01:35 AM
  2. [SOLVED] Firefox 3 + Zimbra 5 - TLS Interop issue
    By irvingpop in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 07-22-2008, 10:53 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-19-2008, 05:08 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 03-20-2007, 05:39 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 10-17-2005, 02:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •