Results 1 to 6 of 6

Thread: Large message can't display in web platform

  1. #1
    headmaster is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default Large message can't display in web platform

    Version : Release 6.0.4_GA_2038.RHEL5_20091214191028 CentOS5 FOSS edition.


    We are using web interface for our users to collect email, we found that once the email in a large size(1M+), sometimes the email can't display normally, even clicking the "View entire message" the message still display a blank page.

    But when I using Zimbra Desktop to connect and view the same email, it can display normally.

    Anyone have any idea with it ?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

  3. #3
    headmaster is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post


    Greeting here

    But the email is sent by Outlook express and also it's not contain any attachment -- just the message body for 1M size. Is that fitting this bug ?

    By the way seem not much people facing large size email content problem?
    I did search the forum for the large size message content handleing but it seem not much people report for this problem.

    My client is a heavy email using company which daily incoming mail over 1000+ per user, with message size mostly around 500K. I am afraid this problem will drive me crazy in the upcoming support period....

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    From the screen shot that is a forwarded message as described in the bug.

  5. #5
    headmaster is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    From the screen shot that is a forwarded message as described in the bug.
    I see...so what I only can do is vote for this bug right now
    Thx a lot for your direction pal!

  6. #6
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Unfortunately yes; sorry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Message too large errors?
    By i2ambler in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 10-25-2013, 12:40 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-24-2008, 08:09 AM
  3. Display full date and time on message list
    By mteixeira in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 06-24-2008, 01:21 AM
  4. Instant Message Web Client returns error
    By hillman in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 10-08-2007, 09:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •