Results 1 to 3 of 3

Thread: zmmailboxd wont start

  1. #1
    sunfire is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default zmmailboxd wont start

    Hello,
    I'm not sure what to do I upgraded from 5.0.14 to 6.0.5 and now zmmailboxd wont start. All I see is ...

    Code:
    Total time for which application threads were stopped: 0.0001064 seconds
    0    INFO  [main] log - Logging to org.slf4j.impl.Log4jLoggerAdapter(org.mortbay.log) via org.mortbay.log.Slf4jLog
    Total time for which application threads were stopped: 0.0001649 seconds
    Zimbra server reserving server socket port=110 bindaddr=null ssl=false
    Zimbra server reserving server socket port=143 bindaddr=null ssl=false
    Zimbra server reserving server socket port=993 bindaddr=null ssl=true
    Fatal error: exception while binding to ports
    java.net.SocketException: Unbound server sockets not implemented
    I've checked the host name with dig and it's fine I 'm not sure what to do.

    Thanks!

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    As mentioned in various threads, you need to regenerate your Self Signed Certificates.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    sunfire is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default

    No, I finally figured it out. I found a post which talks about the latest Java updates from Apple. They change the keystore password which causes this issue.

    By changing the keystore password back to its original zimbra started right up.

    Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. [SOLVED] zmmailboxd won't start after adding memory
    By jwilke in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-20-2009, 03:22 AM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •