Results 1 to 2 of 2

Thread: Mails Deffered

  1. #1
    ramjimh is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default Mails Deffered

    Dear Sir,

    I am using zimbra open source 5.0.18_GA and it was working good.Now most of the mails are deffered espicially sending to yhaoo domains with attachments.Without attachments it is reaching to yahoo domains.Sometimes getting error content filter undefined and reason is mail transport unavailable.Need solution.Waiting for your reply.

    With Regards,

    Ramji M.H.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by ramjimh View Post
    I am using zimbra open source 5.0.18_GA and it was working good.Now most of the mails are deffered espicially sending to yhaoo domains with attachments.Without attachments it is reaching to yahoo domains.Sometimes getting error content filter undefined and reason is mail transport unavailable.Need solution.Waiting for your reply.
    You need to look in the log files (or search the forums) for the errors you're getting, it's impossible to give you any answer without details.

    You should also update your forum profile with the output of the following (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Delete spam mails from queue
    By sandiphw in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 11-01-2012, 10:07 AM
  2. Migrating my mails from Microsoft Outlook 2003 to Zimbra
    By Ashwin in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2009, 03:14 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 06-18-2008, 01:50 AM
  4. mails in deffered
    By chandu in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 02-29-2008, 11:17 AM
  5. "NO APPEND failed" message when migrating mails
    By tkrag@mostlyharmless.dk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 06:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •