Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] Forward external accounts

  1. #1
    LeoBurchi is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Forward external accounts

    Hi to all,
    I have a little problem with Zimbra configuration.
    I have about 50 accounts and every single account has a corresponding account with another domain, hosted by an external ISP.
    Some of this 50 accounts forward the mail to other internal account.
    I configured Zimbra to download every 15 minutes the external account via pop3, but the external mail will not forwarded to the right mailbox.
    I explain with a little example:

    I have account1@mydomain.com hosted by my zimbra server and account1@mydomain.eu hosted by an external ISP.
    All the mail received by account1@mydomain.com are forwarded to account2@mydomain.com and account3@mydomain.com.
    Zimbra downloads every 15 minutes the mail from account1@mydomain.eu into account1@mydomain.com but it doesn't forward the mail to account2@mydomain.com and account3@mydomain.com.
    Is there a configuration that do this?

    Thank you very much for your help and sorry for my terrible English!

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Please update your profile with the following information
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    LeoBurchi is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Sorry....
    I updated my profile!
    Thank you!

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Bug 30831 - Mail filter not applied to External Accounts one workaround would be to set up fetchmail instead.

  5. #5
    LeoBurchi is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you very much for your help!
    Do you know if it is fixed in the release 6?

  6. #6
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    I guess with the bug still open it has not

  7. #7
    LeoBurchi is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Hi uxbod,
    I upgraded to 6.0.5 but the bug is still open as you guess...
    So I tried with fetchmail and now all works fine!

    Thank you for your help!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-19-2010, 10:05 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-25-2009, 12:52 AM
  3. Question about external accounts
    By hispa in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2009, 02:17 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 03-05-2007, 08:59 AM
  5. Fetch mail from external POP3 accounts
    By timothyp in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2006, 03:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •