Results 1 to 2 of 2

Thread: deleting e-mails sometimes deletes new ones

  1. #1
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default deleting e-mails sometimes deletes new ones

    I've seen this behavior pretty much since we moved to Zimbra, but my inferior searching skills have been unable to find any information about it being an existing known issue or maybe even fixed.

    A lot of times in the web client, if you're trying to quickly delete a bunch of messages by just mashing the delete key, it will delete a new e-mail. Heres what I think happens:

    You click on the top e-mail in your inbox, and hit delete. It deletes the message and moves down to the next message. You hit delete on that one, and at the same time a new e-mail has come in to your mailbox. Once you hit delete on the 2nd messagew, it causes your inbox to refresh and the new e-mail comes in and is automatically highlighted. So then you press delete a 3rd time thinking it will delete the 3rd already read message, but instead it deletes the new e-mail you just received. You can imagine when hitting delete 3 times quick that you may barely notice that message come in and be deleted.

    Anyone know of a bug for this or if it's not present in 6.0? we're still on 5.0.21

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    In 6.x you can change the direction of the next highlighted message (after a delete) to the previous or next message or decide depending on whether you were going up or down the list. I don't really see how you can get over the problem you describe of deleting a 'new' message if you hit delete rapidly in succession and the view refreshes after a delete.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 06-18-2008, 01:50 AM
  3. Deleting mails from desktop client?
    By aoun in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2008, 12:19 PM
  4. "NO APPEND failed" message when migrating mails
    By tkrag@mostlyharmless.dk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 06:25 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 11-03-2006, 01:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •