Results 1 to 3 of 3

Thread: Inbox reports mail which is not there

  1. #1
    mintra is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    UK
    Posts
    117
    Rep Power
    9

    Default Inbox reports mail which is not there

    Hi

    Have a number of open source installs this one is

    SUSE 10
    Zimbra 3.1.4
    2Gb RAM
    P4 3.3Ghz

    Three users have reported that the in box has a number of unread mails

    inbox (5)
    however there is no mail in the inbox. I think this may clear up after a reboot, but it then continues an an issue.

    The users think that email is in their system and they cant see it so it is lost.
    so they think they are lossing mail.

    Is this a unique issue or is it something other may have experienced.

    John

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    I've had that issue, but I havn't followed up on it.
    It's only happened to me, and I haven't had any reports for users.

    From what I can tell, it's a bogus number, and you really don't have 5 unread messages. ZCS still puts new mail in the inbox, but when you read it, it doesn't go away.

    I fixed it by right clicking on "Inbox" and choosing "Mark all as read".

  3. #3
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    This can be caused by using POP and the Webclient at the same time. A tomcat restart will always clear the unread count cache and should reset it to 0 (or what ever the right number is). The bug should also be fixed in 3.2

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=7266
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •