Results 1 to 5 of 5

Thread: Admin Console logon error

  1. #1
    crashxx is offline Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Western Oklahoma
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default Admin Console logon error

    Hello,
    Like everyone else, I think ZCS is a GREAT product. I have it installed on a FC4 box and everything seems to be fine until today. I can logon to the regular mail console but when I try to logon to the Admin Console, this is what I get:

    HTTP Status 404 - /7071/zimbraAdmin

    type Status report

    message /7071/zimbraAdmin

    description The requested resource (/7071/zimbraAdmin) is not available.
    Apache Tomcat/5.5.15

    Not sure what to do now or more importantly, why it happened.

    Any help is greatly appreciated.

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    If the page is missing, I'm not sure why it would say /7071 as there is not a / before the 7071.

    Are you sure your going to http(s)://hostname:7071/zimbraAdmin [add the s only if you use ssl]?
    Quote Originally Posted by crashxx
    Hello,
    Like everyone else, I think ZCS is a GREAT product. I have it installed on a FC4 box and everything seems to be fine until today. I can logon to the regular mail console but when I try to logon to the Admin Console, this is what I get:

    HTTP Status 404 - /7071/zimbraAdmin

    type Status report

    message /7071/zimbraAdmin

    description The requested resource (/7071/zimbraAdmin) is not available.
    Apache Tomcat/5.5.15

    Not sure what to do now or more importantly, why it happened.

    Any help is greatly appreciated.

  3. #3
    crashxx is offline Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Western Oklahoma
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default

    I think I had the address correct. This morning it worked fine. Maybe a problem with my isp? Thanks for the response.

  4. #4
    crashxx is offline Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Western Oklahoma
    Posts
    12
    Rep Power
    8

    Default

    Yep, the address was wrong. Thanks for the help.

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Good Luck!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Postfix problem
    By jimbo in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 07-23-2007, 05:24 AM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •