Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem Domain Local

  1. #1
    antonello74 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    78
    Rep Power
    6

    Default Problem Domain Local

    HI,

    I have a server with lotus domino server and un server con ZIMBRA OPEN SOURCE.

    I have to migrate any email address in ZIMBRA OPEN SOURCE.

    When i have to send a email in address in LOTUS DOMINO SERVER that have same domain, zimbra hang.

    I have to send email of ZIMBRA in LOTUS because email address are in different server , but in the same domain.


    Example. same domain buit in different server.

    antonello@prova.it is in ZIMBRA SEVER

    luca@prova.it is in LOTUS DOMINO SERVER


    how i do this ?

    Thanks in advance.

    Best Regards
    Antonello.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,580
    Rep Power
    57

    Default

    You use a Split Domain.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    antonello74 is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    78
    Rep Power
    6

    Default

    Thank you very MUCH

    I have read a document, i have to use only instructionts:

    mprov md prova.it zimbraMailTransport smtp:PrimarySERVERMAIL

    RIGHT? o i have to insert all instructions

    $ zmprov md example.com zimbraMailCatchAllAddress @prova.it
    $ zmprov md example.com zimbraMailCatchAllForwardingAddress@prova.it
    $ zmprov md example.com zimbraMailTransport smtp:SERVERPRIMARY

    I want send internet mail directly od ZIMBRA SERVER , hence i don't insert

    $ zmprov mcf zimbraMtaRelayHost mail.example.com
    $ zmprov mcf zimbraMtaDnsLookupsEnabled FALSE



    Thanks in advance.

    Best regards
    Antonello

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix transport maps
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-17-2009, 11:42 PM
  2. Simple problem? Domain documents...
    By pcsupport in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2008, 05:41 AM
  3. Problem Install Zimbra ver 5.0.4_GA_2101.F7
    By maman in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-14-2008, 12:50 PM
  4. Split Domain Problem
    By rlcrow in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2007, 09:55 PM
  5. Problem sending to particular Domain
    By tbullock in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2006, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •