Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] zmcertmgr: Subject does not start with '/'

  1. #1
    admin1 is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Angry [SOLVED] zmcertmgr: Subject does not start with '/'

    I'm unable to create a CSR using the command:

    /opt/zimbra/bin/zmcertmgr createcsr comm -new -subject "/C=US/ST=MA/L=Norwood/O="Town of Norwood"/OU="Computer Department"/CN=zcl.norwoodma.gov" -subjectAltNames zcl.norwoodma.gov


    This is on a "singlenode" RHEL5 cluster

    The complete error:

    writing new private key to '/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.key'
    -----
    Subject does not start with '/'.
    problems making Certificate Request

    ** Saving server config key zimbraSSLPrivateKey...done.
    cp: cannot stat `/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.csr': No such file or directory
    chmod: cannot access `/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current.csr': No such file or directory
    chown: cannot access `/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current.csr': No such file or directory
    I've read some forum posts regarding this problem but still no success.
    Also, "/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.csr" is created and does exist
    Last edited by admin1; 01-20-2010 at 08:06 AM. Reason: forgot something

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    admin1 is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    76
    Rep Power
    7

    Default

    Thank you phoenix for having me reread that! (I read it before but gave up before reaching what turned out to be the critical line (for me, at least)
    " Remove the -subject to fix it." was the fix for me.
    I feel stupid now but I'm happy.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by admin1 View Post
    Thank you phoenix for having me reread that! (I read it before but gave up before reaching what turned out to be the critical line (for me, at least)
    " Remove the -subject to fix it." was the fix for me.
    I feel stupid now but I'm happy.
    Don't worry, it happens to us all. Glad you've fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. zmcertmgr gencsr ignores subject parameter
    By dpward in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2009, 02:48 PM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •