Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] tagged

  1. #1
    wooby is offline Loyal Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    89
    Rep Power
    5

    Question [SOLVED] tagged

    WHn i send Emails it is being tagged as Spam.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    It would really help us if you were to provide more detail
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    please post the headers from one of the emails.

  3. #3
    wooby is offline Loyal Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    89
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    It would really help us if you were to provide more detail
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    please post the headers from one of the emails.
    log shows Jan 11 11:25:14 mta amavis[21391]: (21391-12) Passed SPAMMY, [application IP]

    the mails are send through another applciation using zimbra postfix. other emails are going without being tagged .

    X-Virus-Scanned: amavisd-new at
    X-Spam-Flag: YES
    X-Spam-Score: 8.907
    X-Spam-Level: ********
    X-Spam-Status: Yes, score=8.907 tagged_above=-10 required=6.6
    tests=[BAYES_99=3.5, FH_DATE_PAST_20XX=3.188, TVD_SPACE_RATIO=2.219]
    Received: from mta ([127.0.0.1])
    by localhost (mta [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    with ESMTP id 8GST44azkKM5; Mon, 11 Jan 2010 11:25:08 +0300 (AST)
    Received: from application.domain.com {application IP}
    by mta (Postfix) with ESMTP id 2C8031B83C6;
    Mon, 18 Jan 2010 11:24:47 +0300 (AST)

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by wooby View Post
    log shows Jan 11 11:25:14 mta amavis[21391]: (21391-12) Passed SPAMMY, [application IP]

    the mails are send through another applciation using zimbra postfix. other emails are going without being tagged .

    X-Virus-Scanned: amavisd-new at
    X-Spam-Flag: YES
    X-Spam-Score: 8.907
    X-Spam-Level: ********
    X-Spam-Status: Yes, score=8.907 tagged_above=-10 required=6.6
    tests=[BAYES_99=3.5, FH_DATE_PAST_20XX=3.188, TVD_SPACE_RATIO=2.219]
    Received: from mta ([127.0.0.1])
    by localhost (mta [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    with ESMTP id 8GST44azkKM5; Mon, 11 Jan 2010 11:25:08 +0300 (AST)
    Received: from application.domain.com {application IP}
    by mta (Postfix) with ESMTP id 2C8031B83C6;
    Mon, 18 Jan 2010 11:24:47 +0300 (AST)
    Have you fixed the above highlighted problem? If you haven't then search the forums for the resolution.

    Please update your forum profile with the output of the zmcontrol command you were asked to run earlier (do not post the output in this thread).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. All messages tagged with "MISSING_SUBJECT=1.762"
    By blazeking in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-12-2010, 10:03 AM
  2. No messages being tagged as Junk
    By leonroy in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-2009, 02:09 AM
  3. Tagged as spam, delivered to inbox?
    By 196 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 06-04-2008, 10:43 PM
  4. Exporting a group of tagged contacts to CVS?
    By macdesign13 in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 01-30-2008, 09:42 AM
  5. Delete tagged emails
    By EriSan500 in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2006, 07:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •