Results 1 to 2 of 2

Thread: https mode?

  1. #1
    graystarr is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    9

    Default https mode?

    I am having trouble getting to the login page.When I go to the https://mail.xxx.com:7071/zimbraAdmin it lods fine but when I try to acces the client to check email as in https://mail.xxx.com, I get page cannot be displayed. Can someone please help me get zimbra to be in https mode?

    Thanks in advance,

    graystarr

  2. #2
    goetzi is offline Project Contributor
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Austria
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default

    Please do a search before writing questions. This topic was discussed so often.
    This wiki page should cover your needs.

    goetzi

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. https ???
    By CatiaL in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-16-2009, 06:47 PM
  2. https & Newbie Question
    By swu in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 04-17-2007, 07:07 AM
  3. Redirect to https!
    By celeron in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2007, 12:03 PM
  4. Changing browser access from HTTPS to Both HTTPS and HTTP
    By kelley.ch in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 09-18-2006, 11:50 PM
  5. Switching to https mode
    By jmeier in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2006, 06:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •