Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: [SOLVED] Urgent help needed

  1. #21
    ask2me007 is offline Special Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    India
    Posts
    110
    Rep Power
    6

    Default

    Dear Uxbod and Phoenix,

    The problem still exits.I can send mail internally but i cant sent to external domains.All the mails are seen in the active window of the mailqueue in the admin panel.
    Regards


    Saj

  2. #22
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol stop
    exit
    echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/tcp_window_scaling 
    su - zimbra
    zmcontrol start

  3. #23
    ask2me007 is offline Special Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    India
    Posts
    110
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks a lot Uxbod.I have no words to express this.Finally its working.
    Iam in this forum for the last 3 hours and uxbod and Phoenix are helping in a tremendous way.Iam sure that nobody can beat zimbra if every users like me get such a speedy support.Thanks once again .

    But can you say that how this problem happened?
    What is the actual problem?
    If you dont mind .
    Regards


    Saj

  4. #24
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Any upgrades to routers been performed recently ? TCP window scaling and broken routers [LWN.net]

  5. #25
    ask2me007 is offline Special Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    India
    Posts
    110
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Any upgrades to routers been performed recently ? TCP window scaling and broken routers [LWN.net]
    Iam using ipcop firewall .Think that i have been changed(not sure) any firewall settings.What should i do for not repeating this.
    Regards


    Saj

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Error Upgrading 5.0.2 to 5.0.4 URGENT
    By jayel in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 12-06-2008, 12:16 AM
  2. BES and Zimbra, what is needed?
    By quietas in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2008, 05:53 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-25-2008, 09:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •